Max Planck Instituut – Nijmegen

5 January 2014
No Comments
549 Views
Opdrachtgever Steinfort Glasprojecten – Max Planck Instituut. Architect Wiegerinck architecten. Wij hebben de gevel voorzien van gezeefdrukte glazen panelen waarbij een “blinde” bevestiging is toegepast. De goudkleurige panelen hebben gezeefdrukte motieven van de bomen rond het pand. Een bijzonder fraai resultaat.

Onze Projecten


Over No Limit Glass


NO LIMIT GLASS

Fred en Herman zijn het hart van No Limit Glass. Zo is Fred is de technische en creatieve man en is Herman het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers op elk moment van het bouwproces en project. Beide hebben jarenlange ervaring in de glasbranche. Zo weten ze heel goed wat wel en niet kan. Altijd op zoek naar mooie oplossingen en details zodat het optimale resultaat behaald wordt.